IT-tukea kuukausihinnalla

Nopea, kattava IT-tuki kiinteällä kuukausihinnalla

HelppoIT on kuukausihintainen IT-tukipalvelu jonka voi ostaa suoraan verkkokaupasta tai olemalla yhteydessä myyntiimme. Yritys HelppoIT palvelun takana on ”Pro-Service.fi Y-Tunnus 1866966-9”. Pro-Service on perustettu 2010 tuottamaan laadukkaita IT-palveluita Apple / Windows ympäristöihin.

Yhdessä Business Finland ohjelman kanssa loimme kokonaan uuden IT-toimintakonseptin suomeen. Tavoitteena on saattaa kotimaiset yritykset IT-tuen piiriin helpolla kuukausipohjaisella hinnoittelulla. Paketointi helpottaa yrityksiä ennustamaan kulut IT-tuen osalta. Useasti vanhanmallinen tuntipohjainen hinnoittelu voi koitua yritykselle kalliiksi, koska harvoin tiedetään kuinka monta tuntia kuukaudessa käytetään.

Suurimmat haasteet epäselvissä ohjeissa
Olemme oppineet matkanvarrella että IT-ympäristöjen ohjeistukset on usein kehitetty edistyneille käyttäjille ja ne harvoin huomioivat aloittelevia käyttäjiä tai niitä, joiden kiinnostus on yrityksen kehittämisessä, ei IT-järjestelmien ylläpidossa. Olemme luoneet tehokkaan sekä kattavan mallin asiakkaiden palvelemiseen. Emme ulkoista palvelua ulkomaisille toimijoille, vaan palvelemme asiakkaitamme Suomeksi ja Suomalaisia työllistävänä yhtiönä.

Yhtiön historia

Pro-Service.fi on perustettu 2010. Sitä ennen perustajat Jani ja Joni Olkkonen toimivat toinen It-tuki puolella ja toinen myynnin puolella kotimaisessa Apple / Windows talossa. Muutaman vuoden katseltua veljekset laittoivat hynttyyt yhteen ja Pro-Service.fi näki päivänvalon. Vuosia myöhemmin yhtiö kehittyi ja löysi markkinalta täydellisen paikan palvellen ensin luovien yrityksien IT-tarpeita aina tuesta laitteiden hankintaan ja rahoittamiseen. Nykyään Pro-Service on yksi tunnetuimmista ja suositelluimmista luovien alojen IT-tukiorganisaatioista. Asiakaskuntaan kuuluu nykyään laajasti eri alojen yrityksiä muuttuvine IT-tarpeineen.